Tendințe în nail art: modele si culori pentru unghii de vară

Beauty Fashion Lifestyle
closeup of manicurist doing nail art to a client

Nail art-ul a devenit o formă populară de exprimare artistică în ultimii ani, iar tendințele în acest domeniu se schimbă constant. Dacă vrei să fii în pas cu moda și să ai unghii frumoase și elegante în acest sezon, iată câteva modele și culori care sunt în tendință pentru vara aceasta.

Unul dintre cele mai populare modele de nail art pentru unghii de vară este “gradientul”. Această tehnică presupune aplicarea mai multor culori pe unghii, astfel încât să se creeze un efect de trecere treptată de la o culoare la alta. De exemplu, poți începe cu o nuanță de roz deschis la baza unghiei și să treci treptat la un roz închis în vârful unghiei. Acest model este perfect pentru vara, deoarece poate fi creat cu culori vibrante și îți adaugă un plus de culoare și stil.

Un alt model de nail art care este în tendință pentru vara aceasta este “florile”. Acesta este un model clasic și elegant, care adaugă un plus de feminitate oricărei manichiuri. Poți crea flori pe unghii folosind o pensulă subțire și culori precum roz, alb și verde. Poți alege să desenezi flori mari și vesele sau să optezi pentru flori mici și delicate. Indiferent de alegerea ta, acest model va aduce un plus de prospetime și eleganță oricărei manichiuri.

Atunci când vine vorba de culori în tendințele nail art pentru vara aceasta, nu putem să nu menționăm culorile pastelate. Acestea sunt perfecte pentru sezonul cald, deoarece adaugă o notă de prospetime și subtilitate manichiurii tale. Poți alege culori precum roz pal, albastru deschis sau verde mentă. Aceste culori delicate vor fi în ton cu tendințele modei și vor adăuga un plus de eleganță și stil oricărei ținute.

Topul culorilor în tendințele nail art pentru acest sezon

Nail art-ul este o formă de artă care se schimbă constant, iar culorile joacă un rol important în crearea unor manichiuri moderne și elegante. Pentru acest sezon, iată topul culorilor care sunt în tendință în nail art.

  1. Rozul pastelat – Această culoare delicată și feminină este perfectă pentru vara aceasta. Poți alege un roz pal sau un roz deschis pentru o manichiură subtilă și elegantă. Poți combina această culoare cu modele simple, cum ar fi dungi subțiri sau puncte, pentru a adăuga un plus de stil manichiurii tale.
  2. Albastrul vibrant – Albastrul este o culoare care se potrivește perfect cu sezonul cald. Poți alege un albastru electric sau un albastru cobalt pentru o manichiură îndrăzneață și modernă. Poți combina această culoare cu modele geometrice sau cu o manichiură cu efect de marmură pentru a obține un look unic și trendy.
  3. Verdele mentă – Verdele mentă este o culoare fresh și veselă care este perfectă pentru vara aceasta. Poți alege un verde mentă deschis sau un verde mentă intens pentru o manichiură plină de viață și stil. Poți combina această culoare cu modele florale sau cu un gradient de culori pentru a obține o manichiură unică și atrăgătoare.

Acestea sunt doar câteva dintre culorile care sunt în tendință în nail art pentru acest sezon. Fie că preferi culorile pastelate și subtile sau culorile vibrante și îndrăznețe, important este să alegi culorile care se potrivesc personalității tale și care îți aduc bucurie și încredere.

Cele mai populare modele de nail art pentru unghii scurte

Unghiile scurte sunt la fel de versatile și frumoase ca și cele lungi, iar nail art-ul poate fi adaptat pentru a se potrivi perfect cu această lungime. Dacă ai unghii scurte și vrei să le faci să arate mai interesante și elegante, iată câteva modele de nail art care sunt în tendință pentru această lungime.

  1. Manichiura french – Aceasta este un clasic atemporal și este perfectă pentru unghiile scurte. Poți alege să aplici o dungă albă sau colorată pe vârful unghiei și să lași restul unghiei într-o nuanță neutră sau transparentă. Această manichiură simplă și elegantă va face unghiile tale să arate mai lungi și mai frumoase.
  2. Manichiura cu puncte – Aceasta este o opțiune simplă și veselă pentru unghiile scurte. Poți alege să aplici puncte în diferite culori pe unghii folosind un instrument special sau chiar un ac. Poți alege să aplici puncte pe întreaga unghie sau doar pe o parte, în funcție de preferințele tale. Această manichiură va adăuga un plus de stil și personalitate oricărei ținute.
  3. Manichiura cu modele geometrice – Aceasta este o opțiune modernă și îndrăzneață pentru unghiile scurte. Poți alege să desenezi linii drepte, triunghiuri sau pătrate pe unghii folosind o pensulă subțire și culori contrastante. Această manichiură va adăuga un plus de stil și originalitate oricărei ținute și va face unghiile tale să arate frumoase și interesante.

Acestea sunt doar câteva dintre cele mai populare modele de nail art pentru unghii scurte. Indiferent de preferințele tale, important este să alegi un model care se potrivește cu personalitatea ta și care îți aduce bucurie și încredere. Unghiile scurte pot fi la fel de frumoase și expresive ca și cele lungi, așa că nu ezita să încerci diferite modele și culori pentru a-ți exprima stilul și creativitatea.

Distribuie Articolul