Diy: cum să creezi un tablou cu flori presate

Dried Pressed flowers, Grunge Background, Antique flora parchment paper.

Ești în căutarea unei activități creative și relaxante? Ai vrea să aduci puțină natură în propriul tău spațiu? Atunci, creează-ți propriul tablou cu flori presate în stilul DIY! Acest proiect simplu și plin de satisfacții îți permite să transformi flori obișnuite într-o operă de artă unică și personalizată. În plus, vei avea ocazia să te bucuri de frumusețea florilor timp îndelungat. Iată cum poți realiza acest tablou decorativ cu flori presate pas cu pas.

Ghid pas cu pas pentru a realiza un tablou decorativ cu flori presate

Pasul 1: Recoltează flori proaspete și uscate. Alege flori cu petale subțiri, cum ar fi trandafiri, violete sau margarete. Asigură-te că le recoltezi într-un moment în care nu sunt umede, pentru a evita mucegaiul.

Pasul 2: Pregătește materialele necesare: o carte grea, hârtie de pergament și o ramă de tablou. Asigură-te că hârtia de pergament are dimensiunile potrivite pentru a se potrivi în rama de tablou.

Pasul 3: Pune flori între paginile cărții grele, asigurându-te că sunt așezate într-un singur strat și nu se suprapun. Închide cartea și pune-o într-un loc uscat și întunecat pentru o perioadă de 2-3 săptămâni, astfel încât florile să se presare complet.

Pasul 4: După ce florile s-au presat, deschide cartea și scoate-le cu grijă. Așază-le pe hârtia de pergament, aranjându-le într-un mod plăcut pentru ochi. Poți experimenta cu diferite modele și culori pentru a crea un tablou cu adevărat unic.

Pasul 5: Când ești mulțumit de aranjamentul florilor, acoperă-le cu o altă bucată de hârtie de pergament. Pune un obiect greu pe partea de sus pentru a le menține presate și lasă-le așa timp de câteva zile pentru a se fixa în poziție.

Pasul 6: După ce florile s-au fixat, scoate hârtia de pergament de deasupra și așază tabloul în rama de tablou. Asigură-te că hârtia de pergament este bine fixată în interiorul ramei, astfel încât florile să nu se miște.

Artă în propriul tău spațiu: cum să faci un tablou cu flori uscate

Dacă ești în căutarea unei modalități de a aduce un strop de natură în propriul tău spațiu, un tablou cu flori uscate poate fi alegerea perfectă pentru tine. Această formă de artă unică și personalizată îți permite să transformi flori obișnuite într-o operă de artă care va încânta privirile oricui intră în încăpere. Iată cum poți crea propriul tablou cu flori uscate.

Transformă flori obișnuite într-o operă de artă: cum să creezi un tablou cu flori presate

Pasul 1: Recoltează flori proaspete și uscate. Alege flori care au petale rezistente, cum ar fi trandafiri, lavandă sau orhidee. Asigură-te că le recoltezi într-un moment în care nu sunt umede, pentru a evita mucegaiul.

Pasul 2: Pregătește materialele necesare: o ramă de tablou, hârtie de pergament și bandă adezivă dublă față.

Pasul 3: Așază flori pe hârtia de pergament, experimentând cu diferite modele și culori. Asigură-te că le așezi astfel încât să se potrivească în interiorul ramei de tablou.

Pasul 4: Când ești mulțumit de aranjamentul florilor, acoperă-le cu o bucată de hârtie de pergament și fixează-le în loc cu bandă adezivă dublă față. Asigură-te că florile sunt bine fixate și nu se mișcă.

Pasul 5: Așază tabloul în rama de tablou și fixează-l bine. Asigură-te că hârtia de pergament este bine fixată în interiorul ramei, astfel încât florile să nu se miște.

Creează-ți propria bucurie florală: cum să faci un tablou cu flori uscate

Pasul 1: Recoltează flori proaspete și uscate. Alege flori cu petale subțiri, cum ar fi trandafiri, violete sau margarete. Asigură-te că le recoltezi într-un moment în care nu sunt umede, pentru a evita mucegaiul.

Pasul 2: Pregătește materialele necesare: o ramă de tablou, hârtie de pergament și lipici.

Pasul 3: Așază flori pe hârtia de pergament, experimentând cu diferite modele și culori. Poți utiliza lipici pentru a le fixa în poziție.

Pasul 4: Când ești mulțumit de aranjamentul florilor, așază hârtia de pergament în rama de tablou. Asigură-te că florile sunt bine fixate și nu se mișcă.

Pasul 5: Așează tabloul într-un loc unde poate fi admirat de toți. Bucură-te de bucuria pe care o aduce natura în propriul tău spațiu cu acest tablou cu flori uscate.

Distribuie Articolul